Over mij

“Every morning you have two choices: continue to sleep with your dreams. Or wake up and chase them.”

 

Verhalen verslaafd. Dol op dochters. Koffie-addict. Into people and nature.

Geboren (°79) en gestudeerd in Gent, maar opgegroeid aan de monding van de Durme in de Schelde in het onvolprezen Hamme. Nog altijd aangetrokken door water en golven. Surfchick wannabe 🙂

Ik ben graag onderweg. K’s Choice is de soundtrack van mijn leven. De vriendschap van Connie Palmen mijn bijbel. De mosterd voor “PIT” haal ik oa bij Brene Brown, Marshall Rosenberg, Austin Kleon, Leo Babauta, Sue Johnson, Roz Savage, Gretchen Rubin, de kleuterwijsheden van mijn dochters en de mensen die voor even of langer met mij onderweg zijn.

Ik hou van verhalen. En van quotes. Soms schrijf ik een stukje, vaker kleef ik een post-it op mijn keukenkast.

Professioneel ben ik niet in één vakje te steken. Rode draden in mijn loopbaan: communicatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en procesbegeleiding. Ik werk voor @cleanekleren en probeer zo bij te dragen aan een groter aanbod van duurzaam en sociaal geproduceerde kleding.

Ik volgde verschillende opleidingen rond coaching en procesbegeleiding. Ik hanteer graag de principes van Waarderend Onderzoek (destiny-discover-dream-design), verbindende communicatie en oplossingsgericht werken. Ik ben geïntrigeerd door moed en authenticiteit, productiviteit en persoonlijke groei.

DSC_0260

Geef een reactie